Met trots kondigen wij onze samenwerking met Arseus Dental aan.
De nieuwe Kavo toonzaal is volledig voorzien van Dentled werkplekverlichting en OpenCeilings foto led panelen.

Over Arseus:
Eén lach, dat is alles wat er nodig is om mensen te verbinden. Want de kracht ervan is ontwapenend, oprecht en maakt elke dag een beetje beter. Wij geloven in de kracht, het enthousiasme en het positieve gevoel van een lach. Daarom beginnen wij elke dag met een glimlach. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat onze klanten alle aandacht, support en begrip ontvangen die ze verdienen.

Historie Arseus Dental
De fundamenten van Arseus Dental worden gelegd in 1932, in dat jaar richt Antoine Lamoral in het Belgische Brugge een groothandel in medische instrumenten voor huisartsen en ziekenhuizen op. Vanaf de oprichting zet Lamoral zich zeer actief in om haar klantenkring op te bouwen en uit te breiden. Door continue alert te zijn op de behoeften van de klanten weet Lamoral daar met succes op in te spelen. Getuige daarvan volgt medio 1934 de verkoop van de eerste tandheelkundige behandelunit.

Samen bouwen aan de perfecte praktijk
De Arseus interieur architecten nemen u alle zorgen uit handen en helpen u met raad en daad. Een studie over ergonomisch meubilair of over een functionele verlichting? Aanvullend met advies over sfeer, materialen en kleuren? Hulp nodig bij de inrichting van uw receptie, uw kantoor of uw wachtkamer? Of het hele project turn-key opgeleverd? U bepaalt het zelf.